dimarts, 10 d’abril de 2012

Espàrrecs de Marge

    Quan arriba la primavera ens envaeix un món ple d'aromes, nous.
Les flors, com no, la pluja, la terra mullada, els camps exuberants...
I tot un seguit de fruits primerencs que omplen els nostres sentits de nous plaers, molt breus en el temps, per cert, que cal aprofitar.

Faves, pèsols, alls tendres, espàrrecs, sobre tot els de marge, els que es fan als masos, lliurement.



Un remenat d'Espàrrecs i Ous

    Per això avui aquest remenat, una mica diferent, per assaborir bé els ous i els espàrrecs.
 Aprofitem-los, ara!



Ingredients
1, 2, ous per cap
1 menat d'espàrrecs
3 allets tendres
Oli d'oliva i sal
Primer tallem els espàrrec i els posem a sofregir a foc primer viu, que anirem afluixant, fins al mínim, però que sempre soni d'una manera alegre.Sobre tot cal vigilar que no es cremin. De la mateixa manera fem amb els alls, m,es tard perquè guardin el seu perfum.

Quan tot està ben amorosit, però encara verd hi anem tirant els ous, sencers, que es vagin fregint, pujant una mica el foc. Algun el podem xafar, que el rovell es barregi una mica, com preferim.


I ja està llest. Ens ho podem menjar amb un bon pa i una copeta de vi D.O. Monsant.

Per llepar-se'n els dits!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el vostre comentari