dimecres, 25 d’abril de 2012

La Rosa i El Petit Príncep. Amistats.

Tendresa, delicadesa, fragilitat.Un príncep nen i una rosa, i una persona gran que no ha deixat de ser un nen. Endevineu?El petit príncep viu en un petit planeta, on hi ha una flor única i rara.
Saint-exupery  perdut amb el seu avió al mig del desert, intenta arreglar-lo.
Aquest Petit príncep d'aquest petit planeta llunyà, el treu de les seves cabòries, cada cop amb una nova pregunta, una nova història.
 El Petit Príncep vol un xai,  però té una flor, se la podria menjar...i li explica totes les històries.
Aquest príncep amb trets de nen egocentrista, aconsegueix que superi les  pors de la infància.
Tot és tan relatiu!
Aquells Baobabs tan valorats aquí a  la terra són males herbes perilloses al planeta d'on ve el Petit Príncep i una petita rosa capriciosa i consentida és única per a ell.  Hi ha moltes roses a la terra, però pocs baobabs. En el  planeta del Petit Príncep tot és petit i abastable, però tot és extraordinàriament important.
Allò important de veritat és l'amistat, els lligams. És el que ens fa ser especials i únics , i que, moments diferents ens treguin de la monotonia. Quan estimem algú el protegim, ens cal la seva presència que fa els moments especials, i tot allò que ens el recorda ens fa reviure aquests moments i és especial,sempre, però, cal deixar espai, llibertat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el vostre comentari