Si voleu podeu practicar la recepta i experimentar aquestes sensacions.
Agafeu una sèpia d'uns 300gr netegeu-la i guardeu-ne la tinta.
Feu un sofregit fosc amb una ceba tallada petita i un cul d'oli en una paella arrossera.
Quan està afegiu-hi un all trinxat i desprès una tomateta i acabeu el sofregit.
Desprès hi poseu la sèpia tallada a tires d'un dit i les potes a trossos petits.
La saltegeu i la teniu una mica més a foc lent que tregui el suc.
I tireu un raget de vi blanc i quan s'ha evaporat hi avoqueu les bossetes de tinta de la sèpia,
poseu-n'hi també de calamar i la desfeu tota que s'acabi de barrejar.
En acabat hi tireu i saltegeu l'arròs, uns 400gr.
A part tindreu fet un bon fumet de peix de pelut, 1l i mig, que anireu afegint ben calent.
I en uns 15 o 20 m ja teniu l'arròs, Ha de quedar ben sencer i deixar-lo reposar un moment.
I a menjar i que s'ompli de tinta el vostre entorn, el vostre cor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
M'encanta que em deixis un comentari/ Je suis très heureuse de ton commentaire